MeslekForum Mesleki Gelişim Forumu

Go Back   MeslekForum Mesleki Gelişim Forumu > Eğitim - Öğretim / Kişisel Gelişim / Kariyer > Eğitim Haberleri, Duyuruları ve Tartışmaları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-09-2009, 02:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Member
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 4
Standart Bilkey mesleki eğitim kurumları

Sizde meslek hayatınıza yön vermek mi istiyorsunuz ?
O zaman yapacağınız tek şey wwwbilkeycom.tr adresine tıklamanız
ve size özel hazırlanmış eğitim paketlerinden faydalanmanızdır

YABANCI DİL EĞİTİMLERİ

İngilizce ->
Bilkey Bilişim Akademisi >> Temel İngilizce ve İleri Düzey İngilizce Kursu >> 0(216) 354 79 79

Almanca ->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> Almanca Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 Pendik-İstanbul, almanca Kursları, almanca kursları, pendik almanca kursu, yabanci dil kursu, yabancı dil eğitimleri, Bilkey Bilgisayar Kursu >> Almanca Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 Pend

Rusca ->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> Rusca Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 Pendik-İstanbul, rusca Kursları, rusca kursları, pendik rusca kursu, yabanci dil kursu, yabancı dil eğitimleri, rusca özel ders, iş

KARİYER EĞİTİMLERİ

Açıköğretim->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> Açıköğretim Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 Pendik-İstanbul, açıköğretim Kursları, açıköğretim kursları, pendik açıköğretim kursu, yabanci dil kursu, yabancı dil eğitimleri, açıköğretim özel ders, iş

KPSS - >
Bilkey Bilgisayar Kursu >> KPSS Hazırlık Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 Pendik-İstanbul, KPSS Kursları, KPSS kursları, pendik KPSS kursu, yabanci dil kursu, yabancı dil eğitimleri, KPSS özel ders, iş

ALES->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> ALES Hazırlık Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 Pendik-İstanbul, ALES Hazırlık Kursları, ALES Hazırlık kursları, pendik ALES Hazırlık kursu, yabanci dil kursu, yabancı dil eğitimleri, ALES Hazırlık özel ders, iş

Kişisel Gelişim ve Kariyer ->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> NLP Zihin Dili Programlama Eğitimleri - Tel: 0 216 354 79 79 Pendik-İstanbul, kurumsal, özel, görsel eğitim videoları, pendikte, pendik te, pendikde, Pendik kurs, kursları, kurslari, kurslar, kursu, tuzla, tuzla da, tuzlada

MESLEKİ EĞİTİMLER

Bilgisayar İşletmenliği ->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> Bilgisayar İşletmenliği Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 , Pendik Bilgisayar işletmenliği kursu, bilgisayar işletmenliği kursu, bilgisayar işletmenliği kurs, bilgisayar işletmenliği kursları, bilgisayar

Bilgisayarlı Muhasebe->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> Bilgisayarlı Muhasebe Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 , Pendik Bilgisayarlı Muhasebe Kursu, bilgisayarlı muhasebe kursu, bilgisayarlı muhasebe logo lksgo eta etasql kurs, bilgisayarlı muhasebe kursları, bilgisayarlı muhasebe

WEB Tabanlı Tasarım Yazılım ->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> Web Yazılım Uzmanlığı Kursu - Tel 0216 354 79 79 , Pendik Web Tasarim Kursu, pendik grafik kursu, web kurslari, grafik kurslari, web tasarim php mysql, photoshop, coreldraw, freehand, dream

İleri Excel ve Access Eğitimi->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> İleri Düzey Excel Kursu - Tel: 0 216 354 79 79 , Pendik ileri excel kursu, access kursu, access kurs, access kursları, access eğitim, access eğitimi, access eğitimleri, access özel ders, access özel dersi,

Bilgisayar Destekli Tasarım (AUTO-CAD) ->
Bilkey Bilgisayar Kursu >> AutoCAD Kursu - M.E.B Onaylı Sertifika - Tel: 0216354 79 79, Pendik Otocad kurslari, bilgisayar destekli cizim kursu, Autocad 2d 3d kursu,otoket

Konu Tickhi tarafından (11-09-2009 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir..
Tickhi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil